VarastoExpert eKauppa

Yhteydenotto

LAOEKSPERT OÜ

Mustamäe tee 18A

10 617 Tallinn, Viro

Auki:M-P 9.00-17.30

Puh.: +372 6 722 380

Faksi: +372 6 722 381

GSM: +372 52 66 297

info@laoekspert.ee

EKAUPAN ERIKOISTARJOUKSET

Kaipaatko apua?

Suunnitteletko uuden varaston rakentamista tai nykyisen laajentamista?
Haluatko tehostaa ja kehittää varastosi nykyistä sisälogistiikkaa?
Lähetä viesti meille ja saat vastaukset kaikkiin kysymyksiin nopeasti.
Suunnittelu ja neuvonta veloituksetta!

CAPTCHA
Tarkistuskoodi

Lähetä tiedot

Meidän välitaso renkaiden tukkufirmassa

Yleisimmät pohjamallit ovat :

  • Vanerinen välitaso pientarvikehyllyn päällä on edullisin ja kätevin vaihtoehto. Logistisesta näkökohdasta tämä pohjamalli on joustavin ratkaisu, jos esimerkiksi tuotevalikoima muuttuu. Usein rakennetaan varastohyllyjen päälle heti välitaso, mutta se jätetään kokonaan tyhjäksi tai kalustetaan vain osittain. Kun tavaramäärä kasvaa, lisätään hyllyjä tarpeen mukaan.

  • Teräsritiläinen välitaso on kehitetty pääasiassa kasvaneiden paloturvallisuusvaatimusten vuoksi. Käyttäen teräsritilästä valmistettua välipohjaa ette varmasti joudu ikävyksiin paloviranomaisten kanssa. Teräsritilälattia on hyvä myös siksi, että valo pääsee siitä läpi, rakenne kestää lähes ikuisuuden, liukastumisvaara on melkein olematon, yläkerroksia ei tarvitse juurikaan siivota, koska roskat putoavat itsestään alas.

  • Kuormalavahyllyjen varaan voi rakentaa tason siten, että alakerrokseen jää riittävästi tilaa trukeille ja tavaran kuormalavavarastointiin. Yläkerrokseen tason päälle rakennetaan esimerkiksi pientavarahyllystöt, jossa tavaran käsittely tapahtuu käsin.